weboldal készítés árak

Weboldal készítés árak

Mennyibe kerül egy profi weboldal?

Fontos információk

Egy jól kivitelezett egyedi weboldal ára jellemzően 120.000 és 1 millió Ft között ingadozik. Természetesen előfordulnak ennél drágább projektek is, azonban ezek a weboldalak külön kategóriát képeznek - ahogyan az olcsóbbak is, de erről picit később a Jó tanácsok részben.

Nálam nem találsz web csomagokat, személyre szabott árajánlatot készítek igényeid alapján. Ehhez arra van szükség, hogy ajánlatkéréskor tisztában legyél honlapod tartalmával és az elvégzendő feladatokkal.

Mikor árajánlatkérést kapok, megpróbálom megbecsülni a projekt nagyságát és az elvégzendő feladatok bonyolultságát. Amennyiben sikerült pontosan vázolnod mit szeretnél, hamarosan megkereslek a személyre szabott árajánlattal - ha az ajánlathoz több információra van szükségem, felveszem Veled a kapcsolatot.

A honlapon elhelyezkedő tartalomért Te felelsz. Ugyanez vonatkozik a képekre is, viszont megfelelő képek nélkül a legjobb design is "olcsó" hatást kelt, így mindenképpen ajánlott hogy a képek kiválasztásában / készítésében közreműködjek. Kérlek, ezt ajánlatkéréskor külön jelezd!

Az elkészült weboldal nem egy kész termék, folyamatosan karban kell tartani, frissíteni.

A már működő weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, fejlesztési ötletekkel, problémákkal a későbbiekben is fordulhatsz hozzám. Emellett lehetőséged van karbantartási csomagot kérni, mely rendszeres havidíjas elszámolásban igényelhető. Karbantartási igényed ajánlatkéréskor jelezd, így ajánlatom tartalmazni fogja a weboldaladhoz igazított karbantartási árat is!

Jó tanácsok

MINŐSÉG

Nézd meg a weblapkészítő cég weboldalát és referencia munkáit, mert Te is hasonló minőséget fogsz kapni. Ne feledd, a honlapod a céged tükrözi a neten, így leendő Ügyfeleid ez alapán döntik el hogy a Te szolgáltatásaid vagy termékeid választják e.

ÁR

A nagyon alacsony ár azt jelenti, hogy rossz minőségű, sok esetben átgondolatlan, kidolgozatlan weboldalt kaphatsz. Egy rosszul megtervezett és kivitelezett weboldal hosszú távon biztosan többe fog kerülni, mintha a legelején a megfelelő céget bíztad volna meg.

DESIGN

A magyar piacon megközelítőleg 10-ből 9 weblapkészítő cég - aki egyedi weboldal kivitelezést ígér - a saját honlapjához is más cégek által előre elkészített sablont használ, így a weblapkészítéshez csupán a tartalmat kell feltölteni (nagyjából mint egy Word dokumentumban). Egy - egy sablont esetenként több tízezer weboldal használ, így ügyelj arra, hogy valóban egyedi, letisztult, minimalista stílust válassz, kerüld az összezsúfolt weboldalakat készítő cégeket!

Ne siess a döntés meghozatalában!

Hogy ne érezd weboldalad kockázati tényezőnek, bízd igazi szakemberre.

Weboldal készítés árak

Prémium webes és grafikai szolgáltatások
Bemutatkozó weboldal 120.000 Ft + Áfa-tól
Kreatív weboldal 250.000 Ft + Áfa-tól
Webáruház 450.000 Ft + Áfa-tól
SEO (Keresőoptimalizálás) 45.000 Ft + Áfa-tól
Karbantartás 15.000 Ft + Áfa / hótól
Logótervezés (2 terv) 40.000 Ft + Áfa
Névjegykártya 20.000 Ft + Áfa
Szórólap 25.000 Ft + Áfa-tól
Plakát 50.000 Ft + Áfa-tól

Projekt indítása

Kérj személyre szabott, ingyenes árajánlatot kötelezettségek nélkül!