weboldal készítés árak

Weboldal készítés árak

Mennyibe kerül egy profi weboldal?

Weboldal készítés árak 2019

Fontos információk

Egy jól kivitelezett egyedi weboldal ára a projekt nagyságától függően jellemzően 90.000 és 1 millió Ft között ingadozik. Természetesen előfordulnak ennél drágább projektek is, azonban ezek a weboldalak külön kategóriát képeznek - ahogyan az olcsóbbak is, de erről picit később a Jó tanácsok részben.

Nálam nem találsz web csomagokat, minden weboldalt egyedileg fejlesztek igényeid alapján. Ehhez arra van szükség, hogy ajánlatkéréskor tisztában legyél honlapod tartalmával és az elvégzendő feladatokkal (pl. időpontfoglaló naptár, többnyelvű honlap, bankkártyás fizetés, digitális vagy fizikai termék eladás stb.)

Új weboldal készítése esetén az árak 89.500 Ft-tól indulnak. A részletek tisztázása után pontos árajánlatot küldök Számodra!

Az elkészült weboldal nem egy kész termék, szükséges a szakszerű karbantartás.


A már működő weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, fejlesztési ötletekkel, problémákkal a későbbiekben is fordulhatsz hozzám. Emellett lehetőséged van karbantartási csomagot kérni, mely biztonság, teljesítmény, keresőoptimalizálás, valamint gyakran frissülő honlapoknál design szolgáltatásokat foglal magában. Igényelhető rendszeres havidíjas, vagy negyedéves elszámolásban.

Karbantartási szolgáltatás egyidejű megrendelése esetén a weboldal árából kedvezményt biztosítok.
Ha igényed ajánlatkéréskor jelzed, ajánlatom tartalmazni fogja a weboldaladhoz igazított karbantartási árat is!

Jó tanácsok

MINŐSÉG

Nézd meg a weblapkészítő cég weboldalát és referencia munkáit, mert Te is hasonló minőséget fogsz kapni. Ne feledd, a honlapod a céged tükrözi a neten, így leendő Ügyfeleid ez alapán döntik el hogy a Te szolgáltatásaid vagy termékeid választják e.

ÁR

A nagyon alacsony weboldal készítés ár azt jelenti, hogy rossz minőségű, sok esetben átgondolatlan, kidolgozatlan weboldalt kaphatsz. Egy rosszul megtervezett és kivitelezett weboldal hosszú távon biztosan többe fog kerülni, mintha a legelején a megfelelő céget bíztad volna meg.

DESIGN

A magyar piacon megközelítőleg 10-ből 9 weblapkészítő cég - aki egyedi weboldal kivitelezést ígér - a saját honlapjához is más cégek által előre elkészített sablont használ, így a weblapkészítéshez csupán a tartalmat kell feltölteni (nagyjából mint egy Word dokumentumban). Egy - egy sablont esetenként több tízezer weboldal használ, így ügyelj arra, hogy valóban egyedi, letisztult, minimalista stílust válassz, kerüld az összezsúfolt weboldalakat készítő cégeket!

Ne siess a döntés meghozatalában!

Hogy ne érezd weboldalad kockázati tényezőnek, bízd igazi szakemberre.

Weboldal készítés árak

Prémium webes és grafikai szolgáltatások
"One-page" weboldal 89.500 Ft + Áfa-tól
Céges bemutatkozó weboldal 149.500 Ft + Áfa-tól
Kreatív weboldal 249.500 Ft + Áfa-tól
Webáruház 349.500 Ft + Áfa-tól
SEO (Keresőoptimalizálás) 44.500 Ft + Áfa-tól
Karbantartás 14.500 Ft + Áfa / hótól
Logótervezés (2 terv) 39.500 Ft + Áfa
Névjegykártya 19.500 Ft + Áfa
Szórólap 24.500 Ft + Áfa-tól
Plakát 49.500 Ft + Áfa-tól

Projekt indítása

Kérj személyre szabott, ingyenes árajánlatot kötelezettségek nélkül!