weboldal készítés árak

Weboldal készítés árak

Mennyibe kerül egy profi weboldal?

Fontos információk

Egy jól kivitelezett, egyedi weboldal készítésének ára a projekt nagyságától függően (one-page landing oldal vagy komplett vállalati weboldal) jellemzően 90.000 és 1 millió Ft között ingadozik. Természetesen előfordulnak ennél drágább projektek is, azonban ezek a weboldalak külön kategóriát képeznek - ahogyan az olcsóbbak is, de erről picit később a Jó tanácsok részben.

Nálam nem találsz web csomagokat, minden weboldalt egyedileg fejlesztek igényeid alapján. Ehhez arra van szükség, hogy ajánlatkéréskor tisztában legyél honlapod tartalmával és az elvégzendő feladatokkal (pl. időpontfoglaló rendszer, többnyelvű honlap, bankkártyás fizetés, digitális vagy fizikai termék eladás stb.)

Weboldal készítés árak új projekt esetén 89.500 Ft-tól indulnak. Az árért teljesen egyedi, gondosan megtervezett weboldalt kapsz, amit büszkén mutogathatsz mobil vagy tablet eszközökön is! A részletek tisztázása után pontos árajánlatot küldök számodra!

Az elkészült weboldal nem egy kész termék, a szakszerű üzemeltetés elengedhetetlen!.


A már működő weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, fejlesztési ötletekkel, problémákkal a későbbiekben is fordulhatsz hozzám. Emellett lehetőséged van karbantartási csomagot kérni, mely biztonság, teljesítmény, keresőoptimalizálás, valamint gyakran frissülő honlapoknál design szolgáltatásokat foglal magában. Igényelhető rendszeres havidíjas, negyedéves vagy éves elszámolásban.

Karbantartási szolgáltatás egyidejű megrendelése esetén a weboldal árából kedvezményt biztosítok.
Ha igényed ajánlatkéréskor jelzed, ajánlatom a weboldal készítés ára mellett tartalmazni fogja az üzemeltetést is!

Jó tanácsok

MINŐSÉG

Nézd meg a weblapkészítő cég weboldalát és referencia munkáit, mert Te is hasonló minőséget fogsz kapni. Ne feledd, a honlapod a céged tükrözi a neten, így leendő Ügyfeleid ez alapán döntik el hogy a Te szolgáltatásaid vagy termékeid választják e.

ÁR

A nagyon alacsony weboldal készítés ár azt jelenti, hogy rossz minőségű, sok esetben átgondolatlan, kidolgozatlan weboldalt kaphatsz. Egy rosszul megtervezett és kivitelezett weboldal hosszú távon biztosan többe fog kerülni, mintha a legelején a megfelelő céget bíztad volna meg.

DESIGN

A magyar piacon megközelítőleg 10-ből 9 weblapkészítő cég - aki egyedi weboldal kivitelezést ígér - a saját honlapjához is más cégek által előre elkészített sablont használ, így a weblapkészítéshez csupán a tartalmat kell feltölteni (nagyjából mint egy Word dokumentumban). Ügyelj arra, hogy valóban egyedi, letisztult, minimalista stílust válassz, kerüld az összezsúfolt weboldalakat készítő cégeket!

Ne siess a döntés meghozatalában!

Hogy ne érezd weboldalad kockázati tényezőnek, bízd igazi szakemberre.

"Egy új, szép és letisztult webáruházra volt szükségünk. Fontos szempont volt a bizalomébresztő, átlátható megjelenés - a végeredmény magáért beszél. Minden tekintetben fölülmúlta az elvárásainkat! Jelenleg is együtt dolgozunk termékeink nemzetközi piacra szánt webshopján, szerintem ez mindent elárul..."

Menner Ádám - CEO
THE PRESTIGE ROSES

"Gergővel gördülékenyen ment a közös munka. Megértette, hogy mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a konkurenciától, milyen célcsoportnak és mit szeretnénk kommunikálni. Mindezt határidőre, kompromisszumok nélkül megvalósította."

Gulyás Péter - Igazgató
ATI Autóközlekedési Tanintézet Kft.

"Cégünk idításához teljes arculatra és webshopra volt szükségünk. Gergő nem csak bólogat, majd elkészíti az átlagos weboldalt, hanem tanácsaival és szakértelmével olyan komplett webes megjelenést kaptunk, amely nagyban hozzájárult a kezdeti nehézségek leküzdésében."

Fittler Diána - Managing Director
HLBS NETWORK s.r.o.

Weboldal készítés árak

Prémium webes és grafikai szolgáltatások
"One-page" weboldal 89.500 Ft + Áfa-tól
Céges bemutatkozó weboldal 149.500 Ft + Áfa-tól
Kreatív weboldal 199.500 Ft + Áfa-tól
Webáruház 299.500 Ft + Áfa-tól
SEO (Keresőoptimalizálás) 44.500 Ft + Áfa-tól
Karbantartás 14.500 Ft + Áfa / hótól
Logótervezés (2 terv) 39.500 Ft + Áfa
Névjegykártya 19.500 Ft + Áfa
Szórólap 24.500 Ft + Áfa-tól
Plakát 49.500 Ft + Áfa-tól

Projekt indítása

Kérj személyre szabott, ingyenes árajánlatot kötelezettségek nélkül!