Fráter Gergő, UI/UX Designer

Kreativitás, megbízhatóság, precizitás

Fráter Gergő vagyok, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, szabadúszó front-end UI/UX fejlesztő. Partnereim között tudhatok több vállalatot a világ szinte minden részéről, hiszen nagy hangsúlyt fektetek a precíz tervezésre, használhatóságra és teljesítményre a legújabb front-end tervezési technikákat alkalmazva.

Mottóm a "minőség mindenek felett", így projektjeim során mindig kiemelt figyelmet fordítok a részletekre. Erősségeim: UX drótváz és prototípuskészítés, UI tervezés, logó, plakát és mindenféle grafikai tervezés; WordPress témákat építek, hibamentesen kódolok HTML5-ben és CSS3-ban. Kiváló minőségű, interaktív Google Ads HTML5 bannereket készítek, mániám az oldalsebesség- és keresőoptimalizálás, Google Adwords és közösségi média kampányok lebonyolítása.

Portfólió

Outstanding job and exceeded all expectations. It was a pleasure to work with them on a sizable first project and am looking forward to start the next one asap.

Oliver Osborne

Outstanding job and exceeded all expectations. It was a pleasure to work with them on a sizable first project and am looking forward to start the next one asap.

Oliver Osborne

Outstanding job and exceeded all expectations. It was a pleasure to work with them on a sizable first project and am looking forward to start the next one asap.

Oliver Osborne

YouTube Silver Alkotói Díj

100.000+ feliratkozó

Sokszor hallani hangzatos marketing szövegeket, de ennél meggyőzőbb közösségi referenciával nem sokan rendelkeznek.

Gyakran ismételt kérdések

Komplett weboldalakat, céges arculatot, grafikai Portfólióat készítek, valamint professzionális audio szolgáltatásokat nyújtok.

WEBDESIGN, GRAFIKA

A design megtervezésén felül a fejlesztést is vállalom, tehát többnyire komplett weboldalokat készítek CMS-el (tartalomkezelő rendszerrel), vagy anélkül . Ezen kívül céged arculatát is rám bízhatod, így az egész online jelenléted biztosan egységes lesz. Mindemellett a keresőoptimalizálás (SEO) és közösségi média (Facebook, YouTube, Google) területein szerzett tapasztalataim is rendelkezésedre állnak.

AUDIO

15 éve foglalkozom zeneírással és hanganyagok készítésével - YouTube Silver Alkotói Díjas producer vagyok. Spot, reklám, komplett dal? Biztosan a segítségedre leszek.

Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz.

Több, mint egy évtizednyi online tapasztalattal a hátam mögött tudom, mi működik a weben. Ennyi idő alatt rengeteg projektben vettem részt, a tanulópénzt már nem Neked kell megfizetned. Nem alkalmi Photoshopper vagyok, nem is egy 3 hónapos "online webdesign" kurzus elvégzése után kínalok webes szolgáltatást.

Szakzsargontól mentes, emberi nyelven magyarázom el mi történik és ez hogyan hat a leendő honlapod sikerére.

Ha egy megbízható, hosszú távú partnert keresel projekted megvalósításához, ha szeretnéd, hogy weboldalad kitűnjön a sokaságból, akkor nem kell tovább keresgélned!

SZERETEM A MUNKÁM ÉS EZÉRT JÓL IS VÉGZEM.

Tudom, hogy a kapkodás soha nem vezet semmi jóra, így "tegnapra" Portfólióat nem tudok vállalni. Ez a Te érdeked is. Ugye nem szeretnéd, hogy valaki átgondolatlanul, koncepció nélkül összecsapja a weboldalad?

Mindig alaposan átgondolom a legapróbb részletekig az elvárásokat, mielőtt egy projektnek nekiállok. Hogy ez mennyi időt vesz igénybe, a projekt nagyságától függ. Egy átlagos oldal design terve körülbelül egy hét alatt készül el, a fejlesztés ennek minimum a kétszerese.

Egy weboldal árát elsősorban a projekt nagysága, a kidolgozás minősége és az elvégzendő feladatok bonyolultsága határozza meg.

PROJEKT NAGYSÁGA

Nem mindegy, hogy egy nemzetközi nagyvállalat honlapját -, egy webáruházat -, vagy egy induló vállalkozás bemutatkozó weblapját kell megtervezni. Egy vállalat honlapja vagy webshop jóval több munkát igényel, mint egy startup vállalkozásé.

KIDOLGOZÁS MINŐSÉGE

Napjainkban az internetezők több, mint 60%-a valamilyen mobil eszközről böngészi a netet. Egy jó weboldal tökéletesen jelenik meg minden eszközön, elengedhetetlen, hogy minden elem pontosan a helyén legyen. UI/UX designerként különös figyelmet fordítok a felhasználói élményre, elsősorban a mobil megjelenésre. Mindent a legapróbb részletekig kidolgozok, ez egyes esetekben sok plusz munkát és tesztelést igényel.

Mindig a tökéletességre törekszem és ebben nem ismerek kompromisszumot.

FELADATOK BONYOLULTSÁGA

Minden weboldalnak konkrét célja van. Vannak a "klasszikus céges oldalak", melyek feladata főként az imázs építés vagy valamilyen promóciós céllal készülnek; valamint vannak a "webes alkalmazások", melyek konkrét szolgáltatást nyújtanak (pl. webshop, online szobafoglalás). Egy álláhirdetéses rendszer fejlesztése jóval több munkát igényel, mint egy informatív, nem webes szolgáltatást kínáló (étterem, építőipari vállalkozás) cég honlapja.

Tekintsd meg irányáraim és kérj ingyenes, személyre szabott árajánlatot.

Igen, 50%-ot, mely a szerződéskötés után kerül kifizetésre. A projekt költségének fennmaradó 50%-a a weboldal végleges átadása után kerül kifizetésre.

Az előleg biztosítja számomra, hogy megfelelő mennyiségű időt tudjak a projektre szánni, valamint az előleg a megbízót is szorosabb együttműködésre készteti a projekttel kapcsolatban.

Előleg nélkül nem vállalok el projektet.

Webdesign, grafikai Portfólió, professzionális audio

Több, mint 10 éves tapasztalatom biztosan hozzájárul projekted sikerességéhez.
Nézd meg pontosan milyen szolgáltatásokat nyújtok!

Szolgáltatások

Ingyenes árajánlat

Ha tetszettek a munkáim és úgy érzed segítségedre lehetek, írj nekem!