Bútor-Trans

Branding
Web design
Weboldal fejlesztés
PPT tervezés
Facebook oldal kezelés
Google Ads és Facebook hirdetés menedzsment
Átadás

2020

Ügyfél

Bútor-Trans Domestic Kft.

A Történet

Költöztetés mesterfokon

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén. 5 év alatt több ezer költöztetésen és áruszállításon vannak túl (szerződött IKEA partner), profi és gyors csapattal bármilyen igény esetén rendelkezésre állnak.

A weboldalt Lehr Judit Kata – www.juditkatalehr.com – tervei alapján gondoltuk újra, így könnyű dolgunk volt, hiszen profi anyagot kaptunk kézhez. A tervezésnél és fejlesztésénél az elsődleges szempont az volt, hogy minél egyszerűbben bemutassuk a cég szolgáltatásait, leegyszerűsítsük az ajánlatkérés folyamatát.

A Bútor-Trans Domestic Kft. komplett üzemeltetési csomagunkat élvezi, vagyis kezeljük az arculatot (digitális és nyomtatott anyagok), weboldalt, Facebook oldalt; valamint Google Ads és Facebook kampányok kezelése is cégünk feladata. 

„Iroda és lakás költöztetés, áruszállítás, IKEA házhozszállítás”

Mockup-2—tablet-butor

3 hónap, 240%-os forgalomnövekedés

240%-kal megnőtt a megkeresések száma, mióta mi kezeljük a cég teljes online megjelenését. A lejújabb marketing eszközök használata és a kimagasló felhasználói élmény (UX) már rövid távon meghozza a kívánt eredményt.

680_full_butor_02
680_full_butor_04
680_full_butor_03
680_full_butor_01