Honlapkészítés, weboldal készítés

Kreatív design studió

Web. Branding. Marketing. Audio

Kérj ingyenes ajánlatot

Letisztult, minimal web design és UX tervezés, weboldal és webáruház készítés, üzemeltetés

Valóban egyedi, letisztult weboldal készítés

Jó helyen jársz, ha a valódi minőséget keresed. Nincsenek újrafelhasznált sablonos dizájnok, minden weboldalt a legapróbb részletekig, precízen megtervezek. Tökéletes megjelenést kínálok minden eszközön, az általam készített weblapok a legmagasabb felhasználói élményt garantálják. Minden oldalt tudatosan úgy építek fel, hogy az a Te célközönségednek szóljon. Az arculatot, a designt, a színvilágot és a szövegezést is az alapján tervezem meg, hogy a Te vállalkozásod pontosan kiket céloz meg.

Partnerek

Weboldal készítés Google
Impozáns design
Tűnj ki a tömegből! Nincs többé sablonos megjelenés vagy középszerű layout. Leendő weboldalad egy olyan alkotás lesz, melyet a legapróbb részletekig, gondosan megtervezek.
100% reszponzív
Tökéletes megjelenést garantálok minden kijelzőre. A kérdésben nem ismerek kompromisszumot, így büszkén mutogathatod weboldalad vagy webáruházad mobilon vagy tableten is.
Stratégia alapú tervezés
Célközönséged, konkurenseid és vállalkozásod hagyományait figyelembe véve olyan stratégiát dolgozunk ki, ami biztosítja hogy weboldalad vagy webshopod biztosan célt érjen.
Prémium szolgáltatás
A megjelenéshez méltón weblapod forráskódja is első osztályú lesz. Olyan weboldalt építek, ami biztonságos, villámgyors és a keresők imádni fogják!

Szolgáltatások

Weboldal készítés, UI/UX design

Letisztult, minimal stílusú weboldalakat készítek a legújabb front-end tervezési technikákat alkalmazva. A projektet a legapróbb részletekig átgondolom, célközönséged igényeihez mérten tervezem meg.

Bővebben

Arculattervezés, Digital branding

A helyes arculat nem csak egyedi és a célcsoporthoz illő, de egyben innovatív katalizátor a projekt összes terméke számára. A márka képviseli a céget és termékeit az ügyfelei előtt.

Bővebben

Webfejlesztés

Az általam tervezett weboldalak fejlesztését is elvégzem, így garantáltan minden úgy fog kinézni és viselkedni, mint ahogy a terveken. Mindig a tökéletességre törekszem és ebben sem ismerek kompromisszumot.

Bővebben

Keresőoptimalizálás (SEO), Google Ads

Megvizsgálom weboldalad jelenlegi működését, valamint felhasználói teszteket végzek. Ajánlást teszek a szükséges változtatásokra és a munkát el is végzem. Segítek, hogy célközönséged Rád találjon!

Bővebben
75
4-ből 3 ember a weboldal minősége és kidolgozottsága alapján dönti el, mennyire hiteles a szolgáltatás
59
Az internetezők több, mint fele az igényesen megtervezett tartalmat részísíti előnyben
94
Szinte mindenkire elmondható, hogy bizalmatlan egy elhanyagolt, elavult és lassú weboldallal szemben
50
Az online webáruházak vásárlóinak fele mobil eszközről adja le rendelését

Legutóbbi Portfólió

Több referencia

"Egy új, szép és letisztult webáruházra volt szükségünk. Fontos szempont volt a bizalomébresztő, átlátható megjelenés - a végeredmény magáért beszél. Minden tekintetben fölülmúlta az elvárásainkat! Jelenleg is együtt dolgozunk termékeink nemzetközi piacra szánt webshopján, szerintem ez mindent elárul..."

Menner Ádám - CEO
THE PRESTIGE ROSES

"Gergővel gördülékenyen ment a közös munka. Megértette, hogy mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a konkurenciától, milyen célcsoportnak és mit szeretnénk kommunikálni. Mindezt határidőre, kompromisszumok nélkül megvalósította."

Gulyás Péter - Igazgató
ATI Autóközlekedési Tanintézet Kft.

"Cégünk idításához teljes arculatra és webshopra volt szükségünk. Gergő nem csak bólogat, majd elkészíti az átlagos weboldalt, hanem tanácsaival és szakértelmével olyan komplett webes megjelenést kaptunk, amely nagyban hozzájárult a kezdeti nehézségek leküzdésében."

Fittler Diána - Managing Director
HLBS NETWORK s.r.o.

Kiemelt projekt

Ügyfél The Prestige Roses
Megoldások Branding, Reszponzív webdesign, UI/UX Design, Front- és Back-End development

A tökéletes rózsa boxhoz kellett megalkotni a webshopot, ami online is tükrözi azt a minőséget és profizmust, amit a The Prestige Roses képvisel. Az letisztult design mellett az elkészült webáruház tartalmaz minden funkciót és marketing eszközt, ami elengedhetetlen egy modern webshop sikeres működtetéséhez.

Projekt megtekintése

Ki vagyok?

Több, mint 10 éve dolgozom szabadúszó front-end UI/UX fejlesztőként. Komplett weboldalakat, céges arculatot készítek, valamint otthonosan mozgok a keresőoptimalizálásban, a közösségi médiában, ezen kívül nemzetközileg is elismert, YouTube "Silver" Alkotói díjas zenei producer vagyok.

Ismerj meg

Személyre szabott weboldalakat készítek

Kedveled az elegáns, letisztult, minimal stílusú weboldalakat?
Szeretnél egy valóban profi partnert céljaid eléréséhez?

KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT