Honlapkészítés, weboldal készítés

Kreatív studió

Web. Branding. Marketing. Audio

Kérj ingyenes ajánlatot
Weboldal tervezés
Egyedi tervezés, mindig az adott
projektre szabva
Honlapkészítés
Fókuszban a felhasználói élmény,
sebesség és biztonság
Arculattervezés
Logó, névjegy, plakát, szórólap.
Hogy biztosan megismerjenek
Professzionális audio
Spot, mastering vagy komplett dal?
A legjobb helyen jársz!

Minőségi weboldal készítés induló vállalkozásoktól a nemzetközi nagyvállalatokig

Profi szolgáltatást kínálok a legkisebb vállalkozásoktól a legnagyobb vállalatokig. Ezt nem úgy teszem, hogy a megrendelő által biztosított szöveges és képi elemeket egyszerűen felmásolom egy WordPress sablonba - erre jóformán pár órás utánaolvasással, gyakorlással és egy tárhely vásárlással bárki képes.

Előzetes, gondos egyeztetés alapján a vállalkozásod igényeire szabott, egyedi, célorientált honlapot készítek. Minden oldalt tudatosan úgy építek fel, hogy az a Te célközönségednek szóljon. A designt, a színeket és a szövegezést is az alapján tervezem meg, hogy a Te vállalkozásod pontosan kiket céloz meg.

Egyedi webdesign tervezés elérhető áron?

A válasz a kreativitásban, hozzáértésben és maximalizmusban rejlik. Egy weboldal ára a kidolgozottságával, vagyis a vele eltöltött munkaórák számával nő. Egy nagyvállalat weboldala vagy egy webshop tervezése sokkal több munkaórát vesz igénybe, mint egy kis vállalkozás bemutatkozó oldala, hiszen ezen oldalaknak sokkal több követelménynek kell megfelelniük.

13 éves tapasztalatom garantálja, hogy a projektre szánt idő teljes egészét a weboldalad tervezésével töltöm, nem kell gondolkodnom mit hogy kellene megvalósítani. Így ugyanannyi idő alatt magas színvonalú végeredményt tudok felmutatni, nem úgy, mint egy "filléres" weboldal készítő. Az ár közel ugyanaz, a minőség összehasonlíthatatlan.

Így tudom garantálni a kisebb költségvetéssel rendelkező vállalkozásoknak is azt a minőséget, amit korábban csak a legnagyobb cégek engedhettek meg maguknak.

SZOLGÁLTATÁSOK

Ki vagyok?

Több, mint 10 éve dolgozom szabadúszó front-end UI/UX fejlesztőként. Komplett weboldalakat, céges arculatot készítek, valamint otthonosan mozgok a keresőoptimalizálásban, a közösségi médiában, ezen kívül nemzetközileg is elismert, YouTube "Silver" Alkotói díjas zenei producer vagyok.

Ismerj meg

Legutóbbi munkák

Több referencia

Kiemelt munka

Ügyfél The Prestige Roses
Megoldások Branding, Reszponzív webdesign, UI/UX Design, Front- és Back-End development

A tökéletes rózsa boxhoz kellett megalkotni a webshopot, ami online is tükrözi azt a minőséget és profizmust, amit a The Prestige Roses képvisel. Az letisztult design mellett az elkészült webáruház tartalmaz minden funkciót és marketing eszközt, ami elengedhetetlen egy modern webshop sikeres működtetéséhez.

Projekt megtekintése

Személyre szabott weboldalakat készítek

Kedveled az elegáns, letisztult, minimal stílusú weboldalakat?
Szeretnél egy valóban profi partnert céljaid eléréséhez?

KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT