Kreatív design stúdió

Tökéletes megjelenés mobil eszközökön is

Fráter Gergő vagyok a SOLAR STUDIOS alapítója. Több mint 13 éve tervezek és építek weboldalakat, céges arculatot. Jelen voltam a reszponzív webdesign bevezetésénél, elsők közt voltam akik hazánkban a gyakorlatban is alkalmazni kezdték. Kreatív ötleteimmel sikerült olyan osztrák állami projekteket megszerezni, mint az ÖEAK (Österreichische Gemeinschaft zur Feststellung der Verbreitung von Werbeträgern) vagy az IFABC világszervezet (International Federation of Audit Bureaux of Circulations) idei, 2020-as nemzetközi konferenciája. Terveztem online pénzügyi platformot (MasterCard APW), Ausztrál lakópark értékesítési oldalát, éttermi, taxis, sport stb... applikációkat. Megbízható és hozzáértő partnert keresel? Megtaláltad!

A weboldal készítés mellett zenei producerként is tevékenykedek, YouTube Silver alkotói díjas zeneszerző vagyok. Kreativitásom és közösségi média szakértelmem bizonyítva, az eredményeim: 130.000+ feliratkozó, 71M megtekintés.

Partnerek

Visszajelzések

 • Menner Ádám - CEO
  "Egy új, szép és letisztult webáruházra volt szükségünk. Fontos szempont volt a bizalomébresztő, átlátható megjelenés  - a végeredmény magáért beszél. Minden tekintetben fölülmúlta az elvárásainkat! Jelenleg is együtt dolgozunk termékeink nemzetközi piacra szánt webshopján, szerintem ez mindent elárul..."
  Menner Ádám - CEO
  The Prestige Roses
 • Gulyás Péter, Ügyvezető Igazgató
  "Gergővel gördülékenyen ment a közös munka. Megértette, hogy mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a konkurenciától, milyen célcsoportnak és mit szeretnénk kommunikálni. Mindezt határidőre, kompromisszumok nélkül megvalósította."
  Gulyás Péter, Ügyvezető Igazgató
  ATI Autóközlekedési Tanintézet Kft.
 • Kovács Károly - Masszőr
  "Régóta szerettem volna saját weboldalt, azonban nem tudtam hogy kezdjek bele - sokat elárul ha azt mondom, a mai napig nyomógombos telefonom van. Gergő profin megoldott mindent egyedül, maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel!"
  Kovács Károly - Masszőr
  Karcsi Masszázs
 • Fittler Diána - Managing Director
  "Cégünk idításához teljes arculatra és webshopra volt szükségünk. Gergő nem csak bólogat, majd elkészíti az átlagos weboldalt, hanem tanácsaival és szakértelmével olyan komplett webes megjelenést kaptunk, amely nagyban hozzájárult a kezdeti nehézségek leküzdésében."
  Fittler Diána - Managing Director
  HLBS s.r.o.

Honlapkészítés árak

Mennyibe kerül egy jól kivitelezett weboldal?

Nem kínálok fix áras honlapkészítés csomagokat, hiszen ez olyan lenne, mintha egy építési vállalkozó árat mondana egy ház kivitelezésére anélkül, hogy tisztában lenne az épület területével, a felhasznált anyagokkal, hogy lesz e emelet és sorolhatnám... A végleges ár mindig az elvégzendő feladatok mennyiségétől és bonyolultságától függ. Nem mindegy, hogy autószerelő műhelyedhez szeretnél saját honlapot, hogy 30 km-es körzetedből szerezz új ügyfeleket; vagy szállítmányozással foglalkozó céged van és nemzetközi fuvarjaid szeretnéd online tervezni. Cégedre szabott árajánlatot készítek igényeid alapján. Nem hiszek a weboldalak "futószalagon gyártásában" - minden megbízást a legapróbb részletekig, egyedileg tervezek.

Mikro- és kisvállalkozásoknak, valamint magánszemélyeknek egyedi extra kedvezményt biztosítok. Kérd ingyenes, cégedre szabott árajánlatom itt, ne felejtsd bejelölni a "Vállalkozás kategória" boxban hogy ebbe a csoportba tartozol!

Kíváncsi vagy mennyibe kerülne weboldalad egyedi tervezése?

Kérj árajánlatot most és a weboldal készítés listaárából 10% kedvezményt biztosítok!

Ügyfelek

 

Kérj személyre szabott, ingyenes árajánlatot!

Most 10% kedvezménnyelMikro- és kisvállalkozásoknak, valamint magánszemélyeknek egyedi kedvezményes ajánlatom van!

Kérlek jelöld be a szolgáltatás(oka)t, amire van szükséged!

Kérlek pár szóban írd le a projekt részleteit!

 
 
 

Gyakori kérdések

 
Milyen szolgáltatásokat nyújtasz?
Felhasználói élmény (UX) alapú, komplett, "kulcsrakész" weboldalakat készítek. Weboldalhoz illő céges arculatot tervezek (logó, névjegy, plakát, levélpapír ...), hiszen az egységes arculat az online jelenét egyik legmeghatározóbb eleme. Marketing szolgáltatásokat nyújtok (Facebook, Instagram, YouTube), Google hirdetéseket futtatok, valamint a hirdetésekhez kiemelkedő minőségű HTML5 (interaktív) bannereket tervezek.

Több, mint 13 éves online tapasztalatom áll rendelkezésedre, így biztos lehetsz benne, hogy projekted a legjobb kezekbe kerül.
Honnan tudjam, hogy te vagy a megfelelő számomra?
Több, mint egy évtizednyi online tapasztalattal a hátam mögött tudom, mi működik a weben. Ennyi idő alatt rengeteg projektben vettem részt, a tanulópénzt már nem Neked kell megfizetned. Nem alkalmi Photoshopper vagyok, nem is egy 3 hónapos "online webdesign" kurzus elvégzése után kínalok webes szolgáltatást. Szakzsargontól mentes, emberi nyelven magyarázom el mi történik és ez hogyan hat a leendő honlapod sikerére.

Ha egy megbízható, hosszú távú partnert keresel projekted megvalósításához, ha szeretnéd, hogy weboldalad kitűnjön a sokaságból, akkor nem kell tovább keresgélned!
Mennyi időn belül készítesz el egy komplett weboldalt?
Tudom, hogy a kapkodás soha nem vezet semmi jóra, így "tegnapra" Portfólióat nem tudok vállalni. Ez a Te érdeked is. Ugye nem szeretnéd, hogy valaki átgondolatlanul, koncepció nélkül összecsapja a weboldalad?

Mindig alaposan átgondolom a legapróbb részletekig az elvárásokat, mielőtt egy projektnek nekiállok. Hogy ez mennyi időt vesz igénybe, a projekt nagyságától függ. Egy átlagos oldal design terve körülbelül egy hét alatt készül el, a fejlesztés ennek minimum a kétszerese.
Szoktál előleget kérni?
Igen, 50%-ot, mely a szerződéskötés után kerül kifizetésre. A projekt költségének fennmaradó 50%-a a weboldal végleges átadása után kerül kifizetésre.

Az előleg biztosítja számomra, hogy megfelelő mennyiségű időt tudjak a projektre szánni, valamint az előleg a megbízót is szorosabb együttműködésre készteti a projekttel kapcsolatban.

 
KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT!