Profi honlapkészítés elérhető áron, garanciával

Fráter Gergő vagyok, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, szabadúszó front-end UI/UX fejlesztő. Egyszerű bemutatkozó honlapokat, céges weboldalakat, webshopokat készítek - azonban kereshetsz akkor is, ha valami egyedi, kreatív ötleted van, segítek megvalósítani! Partnereim között tudhatok több vállalatot a világ szinte minden részéről, hiszen nagy hangsúlyt fektetek a precíz tervezésre, használhatóságra és teljesítményre a legújabb front-end tervezési technikákat alkalmazva. Érthetően, emberi nyelven kommunikálok, az általam készített honlapokra garanciát vállalok.

Mire figyelj a honlapkészítő cég választásánál?

Weboldalt, webshopot szeretnél, de nem tudod mi alapján válaszd ki leendő partnered?

A honlapod a céged tükrözi a neten, így leendő Ügyfeleid ez alapán döntik el hogy a Te szolgáltatásaid vagy termékeid választják e. Légy körültekintő, olyan cégtől kérj árajánlatot, akinek a saját weboldalát szívesen látnád sajátodként. Egy rosszul megtervezett és kivitelezett weboldal hosszú távon biztosan többe fog kerülni, mintha a legelején a megfelelő céget bíztad volna meg. Figyelj a következőkre, mikor leendő webdesigner partnered keresed:

Ne siess a döntés meghozatalában!

Hogy ne érezd weboldalad kockázati tényezőnek, bízd igazi szakemberre.

Honlapkészítés árak

Nem kínálok honlap csomagokat, személyre szabott árajánlatot készítek igényeid alapján.

Nem hiszek a weboldalak "futószalagon gyártásában" - minden megbízást a legapróbb részletekig, egyedileg tervezek. A projekt nagyságától függően egy jól kivitelezett egyedi weboldal ára jellemzően 90.000 és 1 millió Ft között ingadozik. Honlapkészítés irányáraim a következőképpen alakulnak:

Kérj most árajánlatot és a weboldal végleges árából 10% kedvezményt biztosítok!

 • Menner Ádám - CEO
  "Egy új, szép és letisztult webáruházra volt szükségünk. Fontos szempont volt a bizalomébresztő, átlátható megjelenés  - a végeredmény magáért beszél. Minden tekintetben fölülmúlta az elvárásainkat! Jelenleg is együtt dolgozunk termékeink nemzetközi piacra szánt webshopján, szerintem ez mindent elárul..."
  Menner Ádám - CEO
  The Prestige Roses
 • Gulyás Péter, Ügyvezető Igazgató
  "Gergővel gördülékenyen ment a közös munka. Megértette, hogy mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a konkurenciától, milyen célcsoportnak és mit szeretnénk kommunikálni. Mindezt határidőre, kompromisszumok nélkül megvalósította."
  Gulyás Péter, Ügyvezető Igazgató
  ATI Autóközlekedési Tanintézet Kft.
 • Kovács Károly - Masszőr
  "Régóta szerettem volna saját weboldalt, azonban nem tudtam hogy kezdjek bele - sokat elárul ha azt mondom, a mai napig nyomógombos telefonom van. Gergő profin megoldott mindent egyedül, maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel!"
  Kovács Károly - Masszőr
  Karcsi Masszázs
 • Fittler Diána - Managing Director
  "Cégünk idításához teljes arculatra és webshopra volt szükségünk. Gergő nem csak bólogat, majd elkészíti az átlagos weboldalt, hanem tanácsaival és szakértelmével olyan komplett webes megjelenést kaptunk, amely nagyban hozzájárult a kezdeti nehézségek leküzdésében."
  Fittler Diána - Managing Director
  HLBS s.r.o.
 

Kérj személyre szabott, ingyenes árajánlatot!

Most 10% kedvezménnyel 
 
 
KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT!
KÉRDÉSED VAN? HÍVJ MOST!