GYIK

Válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre
Milyen szolgáltatásokat nyújtasz?
Ha profi webdesignert keresel webre, mobilra, akkor jó helyen jársz. A design megtervezésén felül a kódolást, programozást is vállalom, tehát többnyire komplett weboldalokat, honlapokat készítek CMS-el (tartalomkezelő rendszerrel), vagy anélkül. A tervezésen kívül a vállalati/céges arculat, keresőoptimalizálás, közösségi média (Facebook, YouTube, Google) területein szerzett tapasztalataim is rendelkezésedre állnak.
Honnan tudjam, hogy te vagy a megfelelő számomra?
Számomra a webdesign nem munka, hanem kihívás és szórakozás egyben. Ha egy megbízható, hosszú távú partnert keresel projekted megvalósításához; ha valami egyedit szeretnél, szeretnéd hogy weboldalad kitűnjön a sokaságból, akkor nem kell tovább keresgélned! Fő erősségem a látványvilág és a felhasználóbarát, ergonomikus elrendezés, a megfelelő színegyensúly kialakítása.
Milyen árakon dolgozol?
Nem vagyok a legolcsóbb, de drágának sem mondanám, inkább úgy fogalmaznék, hogy azért, amit kapsz, bőven megfizethető.
Mennyi időn belül tudsz elkészíteni egy komplett weboldalt?
Úgy gondolom, hogy a kapkodás soha nem vezet semmi jóra, így mindig alaposan átgondolom a legapróbb részletekig az elvárásokat, mielőtt nekiállok. Hogy ez mennyi időt vesz igénybe, a project nagyságától függ. Egy átlagos oldal design terve körülbelül egy hét alatt készül el, a programozás ennek a kétszerese. Különleges esetekben fel lehet gyorsítani, persze ez kicsit megnyomja az árat, de semmi nem lehetetlen.
Szoktál előleget kérni?
Igen, a grafikai terv elfogadása után 50%-ot.
  • Magyar
  • angol