GY.I.K.

Válaszok a leggyakrabban felmerülő kérdésekre
Pontosan mivel foglalkoztok?
Teljeskörű digitális szolgáltatást nyújtunk.

  • Weboldalt késztünk. 100%-ig egyedi tervezésű (nem sablon alapú) weboldalakat készítünk, melyet az adott szolgáltatás igényeit figyelembe véve (célközönség, életkor, cél…) tervezünk meg és építünk fel.
  • Arculatot tervezünk. Picit bővebben: logót, névjegykártyát, szórólapot, prospektust, molinót, levélpapírt, email aláírást, PowerPoint/Google Slide dokumentumokat (…) tervezünk.
  • Szöveget írunk. A weboldalhoz tartozó szövegeket is megírjuk. Ez fontos SEO szempontból és amiatt is, hogy a tartalom a célközönségnek készüljön – érthető és adott esetben szakzsargon mentes legyen.
  • Hirdetünk. Google Ads, Facebook és Instagram kampányokat tervezünk és futtatunk. Kereshetsz minket a szöveges hirdetéstől az egyedi tervezésű HTML5 display bannerig.
Milyen határidővel dolgoztok?
Ez állandóan változik, főként a folyamatban lévő projekttől függ. Összességében elmondható, hogy 1-3 hónap alatt átadjuk az elvállalt munkát. Az árajánlatban pontosan tájékoztatunk a várható határidőkről.
Milyen árakon dolgoztok?
Minden projekt más és más, így nehéz ‘látatlanban’ árat mondani. Korrekt áron, határidőre, rejtett költségek nélkül dolgozunk. Minden előre megbeszélünk, nálunk nincs meglepetés.

Írd meg nekünk elképzelésed és pontos árajánlaotot küldünk. Temészetesen ingyenesen.

Kérj ajánlatot Kérj ajánlatot